Adam - Ons eigen boekhoudpakket!

Download ††††††††††††† Algemene voorwaarden††† Handleiding in pdf-formaat†† Handleiding elektronische BTW

BooksAndBalance heeft op basis van de jarenlange praktische ervaring bij haar cliŽnteel een eigen boekhoudpakket laten ontwikkelen, geknipt op maat voor elke KMO die zelf een stuk boekhouding en BTW aangiftes wenst te doen.

Ons Adam boekhoudpakket telt ondertussen een tweehonderdtal tevreden gebruikers en dagelijks komen weer nieuwe bij.

 

-   de geringe kostprijs  van EUR  450.00 (+ BTW)

-       alle laatste versies te downloaden via onze website

-       de garantie van kwaliteitszorg die wij, sinds meer dan 50 jaar bieden

-       de mogelijkheid om de boekhoudgegevens per eenvoudige e-mail uit te wisselen ter verificatie en correctie

-       de onmiddellijke compatibiliteit en uitwisselbaarheid met de door ons kantoor gebruikte software om de jaarafsluiting te doen

 

maken dat dit product alle andere boekhoudsoftware ver achter zich laat als het op gebruiksvriendelijkheid, kostprijs en compatibiliteit aankomt.

Sinds april 1999 sleutelen wij aan alle suggesties en opmerkingen van de dagelijkse gebruiker, zodat Adam thans beantwoordt aan alle eisen die een intensieve gebruiker kan stellen.

 

Elk van onze medewerkers kent de toepassing door en door. U kunt dus rekenen op deskundige begeleiding, steun en bijstand van ons volledig team.

Weinig firmaís genieten het voorrecht te kunnen werken met software die volledig ontwikkeld werd door hun eigen boekhoudkantoor.

 

U kunt daar deel van uitmaken!

 

Nieuwste versies worden kosteloos afgehaald over het Internet. Dit biedt u de garantie steeds te beschikken over de laatste lay-out van wettelijke documenten dat u onmiddellijk kan genieten van de verbeteringen die bijna dagelijks worden aangebracht.

 

Alle boekhoudgegevens zijn op zeer eenvoudige manier binnen te lezen in een Excel bestand en verwerkbaar tot analyses naar wens.

 

Dus: geen toeters en bellen, maar een krachtige en eenvoudige toepassing waarbij met een minimum aan input een maximum aan gegevens kan geput worden voor een goed bestuur van uw zaak.

 

Het is evident dat wij als boekhoudkantoor, alle andere boekhoudpakketten die thans in gebruik zijn bij ons cliŽnteel blijven opvolgen en steunen.

Wij geven U graag een kleine demo om u te overtuigen. Bel uw gebruikelijke raadgever of per e-mail naar Info@booksandbalance.be